Carina

Förskollärare/lärare

Jag är jättenöjd med båda kursledarna (Sanna och Ylva). Det var bra att ni var två och att ni är lite olika och med olika energier och sätt att framföra utbildningen för det ger fler förebilder när jag ska se mig själv i den rollen. Kunnigheten känns stor, exemplena många och bra. Jag saknade ingenting mer än att ha fått träffa er irl den sista gången pga coronan!

Er värme och er olika energi, era fina personligheter är härlig.

Jag skulle säga att den här utbildningen är berikande både för dig själv som person och kommer att berika dig i ditt eget liv samtidigt som du får en utbildning som du direkt kan omsätta i arbete med andra. Det har betytt mycket att få möta er och hela kursgruppen och få bli berikad av alla. Så härligt att vi var i olika åldrar och med olika erfarenheter och bakgrund.

I onlinemötena har jag berikats mycket av att även lyssna på de andra. Det har också varit så underbart att få möta människor som har ett intresse inom samma områden som jag, för det finns inte just nu runt omkring mig.
Det kommer jag att sakna nu.


Cornelia

Student

Jag älskade upplägget med först två dagar, sen att vi träffades online och fick mindfulnessövningar, att man verkligen får leva som man lär. Jag tror det är jätteviktigt.

Så klart hade man ju önskat att få träffa alla en sista gång men jag älskar hur bra Sanna har anpassat allt efter den situationen vi är i.

Instruktörerna var väldigt tydliga, enkla och raka. Kunde svara på alla frågor man ställde utan problem. De hade kunskapen och erfarenheten vilket jag älskade.

Det är så lätt man man kanske bara har utbildningen och fastnar i det men inte jobbat med det sen och jag tror det är en väldigt viktig aspekt.

Snabb på att svara på mail och hjälpte en om man undrade något. Detta är ett så viktigt ämne som alla borde utbilda sig inom om man har barn själv.
Sanna och Ylva gör det på ett genuint och ärligt sätt med mycket kunskap och kärlek. Tusen tack för allt!

Elisabeth

Sjuksköterska

Det var bra variation på att själva” få vara barnen”, göra övningar , teori och avslappning. Bra och engagerade ledare. Sanna är väldigt stöttande och peppande, verkligen engagerad i att vi ska lyckas bli trygga i rollen som instruktörer. Kommer aldrig med kritik om den inte är konstruktiv vilket har gjort att jag velat förbättras och bli en bra instruktör.

 Sanna är lugn, saklig ,kunnig, och har en förmåga att engagera deltagarna samt känna av var deltagarna känslomässigt befinner sig och då anpassa sitt stöd till deltagaren, Betvivlar att någon annan instruktör är mer engagerad än dessa?

Utbildningen kom i helt rätt tid för mig och med Sannas stöd och peppande så har jag fått en ny framtid!!!Jennifer

Barnskötare/Yogalärare

Det var en bra utbildning med mycket praktik, vi fick testa på mycket själva.

Kompendierna var bra med mycket bilder och matnyttig information, bra att kunna gå tillbaka till och läsa.  Jag är väldigt tacksam och glad för denna helgen som varit.

Att få ta del av den kunskap och verktyg som Sanna förmedlat på ett så fint sätt.

Utbildningen har väckt något inom mig, utmanat och stärkt mig. Jag känner mig ännu mer inspirerad och övertygad om hur jag vill jobba med barn, förmedla yogans verktyg till dem.

Annelie

Förskollärare

Jag blev erbjuden av jobbet att gå utbildningen. Det var ett intressant och lärorikt innehåll och var skönt med en mindre grupp på min arbetsplats. Vi gick fram i lagom takt och det var bra med mycket reflektionstid.

Sanna är tydlig, saklig och har en otrolig karisma. Jag ska nu arbeta med yoga i yrket hädanefter.

Jag har utvecklats som person med utbildningen. Den har även hjälpt mig själv att hitta strategier till ett bättre liv med avslappning och andningstekniker.

Tack för allt!

Elisabet

Hälsopedagog

Ett bra upplägg då teori och praktik varvades under dagen. Att vi började med någon form av avslappning efter varje paus/lunch/fika.

Kursmaterialet är lättförståeligt, en bra inledning inför varje avsnitt. Bra med tydliga bilder och text till de praktiska övningarna.  

Bra att ni skickade materialet på en fil, både musik och kursmaterial.  

Sanna är kunnig, inspirerande, lugn och trygg.

En mycket bra kurs att gå om du jobbar inom skola/omsorg. Att du direkt kan använda dig av de övningar och material du fått både till elever, personal och dig själv.  Det var bra med en mindre grupp, det kändes som att alla vågade dela med sig av tidigare erfarenheter och även personliga saker.

Ida

Barnskötare

 Utbildarna var lättsamma, enkla att förstå, trovärdiga, utger stabilitet och lugn .

Bra utbildning som stärker dig själv inför att du ska jobba med barn och ungdomar  

Materialet var tydligt och bra .
Online träffarna har passat mig bra.  

Så tacksam att jag fått förmånen att delta!Sara

Socionom BUP

Utbildningen var fantastiska dagar!

Bra variation av teori och praktik, samt lugnare och mer fartfyllda övningar. Jag blev postivt överraskad att det var så mycket praktik med fokus på oss själva. Härligt med liten grupp där man kan känna sig trygg eftersom upplägget gör att mycket kommer upp till ytan.
För min del så var det väldigt positivt med en kursledare som hade erfarenhet från vården. Sanna är trygg, lugn och kunnig, genomförde utbidlningen på ett fantastiskt sätt även om det då var en ny situation för henne att ha den själv för första gången efter att hennes kollega gått bort.

Jag vill rekommendera utbildningen för det är fantastiska dagar för både självutveckling och inspiration.

Yoga är ett fantastiskt verktyg för alla åldrar.

Marianne

Förskollärare

Bra upplägg med online möten och inte allt komprimerat till en helg.

 Sanna är duktig och väldigt inspirerande och man kände att det man åstadkom var bra och att det var ok att inte alla var på samma nivå.  

Rekommenderas verkligen.

Man fick mycket användbara verktyg och det var roligt.


Liselotte

Socionom skola

 Väldigt inspirerande innehåll och lärare!

Bra och innehållsrikt kompendium med både teori och övningar samt användbara ljudfiler.  Mycket bra med mindfulnessmaterial som vi fick bifogat på mail varje vecka.

 Sanna är väldigt kunnig i sitt område och lever dessutom som hon lär. Hon är varm och generös samt delar frikostigt med sig av sig själv och allt hon kan.

Onlineträffarna var bra då man håller en relativt tät kontakt mellan de fysiska träffarna. Bra också med uppgifterna som vi sedan diskuterade under träffarna. Detta gjorde att man tvingades tänka till.  

Tacksam att jag fått mindfulnesskursen på mail också utöver allt det andra. Detta är någonting jag kommer ha mycket glädje av för egen del.

 Det ska bli roligt att använda det i arbetet också.  Det är en jättebra och användbar utbildning som visserligen ska användas i arbetet med barn men det ger väldigt mycket till din egen utveckling också.

För egen del känner jag att jag har fått många redskap jag sökte att använda när jag arbetar med barn i skolan.

Lisa

Personligassisten/Yogainstruktör

De var bra vi fick de veckorna mellan de fysiska träffarna. Bra att vi började med yngre åldrar & gick uppåt.

Materialet är tydligt & bra med lärorikt innehåll  

Sanna som kursledare har mycket kunskap vilket får mig att känna mig trygg i det jag lär mig. Jordnära, varm.  

Mindfulnessdelen på mail uppskattade jag välditgt mycket emellan träffarna. Bra påminnelse att alltid jobba med sig själv först.  

Jag skulle rekommendera andra att gå för jag har lärt mig mycket som jag kan ha använding för i att arbeta med barn & ungdomar, barn i min närhet & även med mig själv.

Det har varit inspirerande & glädjefyllt.

Linda

Specialpedagog

Jag tycker att upplägget över lag var jättebra.

Det var ett genomtänkt material och varvat med utrymme för diskussion och reflektion vilket ger en bra balans i utbildningen. Alltid svårt att hitta när man försöker leta själv.  

Utbildningsmaterialet som ingick i kursen var tydligt och kommer att vara till en stor hjälp när man själv kommer att genomföra övningarna, både själv och i utbildningssyfte.    

Mycket kompetenta och tillmötesgående kursledare. Det märktes att de hade stor kunskap inom området och något jag tycker är givande är när man kan ge exempel från egna erfarenheter i olika verksamheter vilket de gjorde båda två.    

Om jag skulle motivera varför någon ska välja denna utbildningen är det för att den ger så mycket verktyg rent praktiskt som man kan använda i olika verksamheter men även för eget bruk.

Jessica

Arbetsterapeut

Jag gick utbildningen på distans.

Det var lättillgängligt med samtlat material i en kursportal.  Upplägget var riktigt bra.

Det var så bra att samtidigt gå mindfulnessdelen och jobba med sig själv.

Bra med gemensamt googledokument där Sanna kommenterade och gav feedback.

Utbildningsmaterialet var fint, omfattande och tydligt.   Riktigt bra kursledare.

Tydlig och inspirerande! Inkluderande och verkligen rätt person på rätt plats. Har känt ett stort engagemang och alltid fått svar på frågor och stöttning när det behövts genom hela utbildningen.  


Cathrine

Yinyogalärare & Qi gong ledare

Jag gick utbildningen på distans och jag tyckte att kursportalen var användarvänlig, lättillgänglig, överskådlig och tydlig.

 Materialet var gediget, innehållsrikt och väl utarbetat material. Bra med videos och ljudfiler.  
Fantastisk kursledare som med värme och glädje skapar trygghet och delaktighet i gruppen. Sanna är otroligt kunnig, pedagogisk och tydlig. Så oerhört starkt och fint att hon fortsatt på egen hand med denna utbildning.
Du gör skillnad för så många!
Citat av barn efter ett yogapass:

Jag känner mig annorlunda.
Jag har blivit lugnare, snällare, löser mina problem utan att bli ledsen. Jag har blivit mjukare i kroppen.
Allt har blivit med hjälp av yoga.”