Sanna Lohm

            UTBILDNINGSANSVARIG

Leg. sjuksköterska med erfarenhet från BUP, Barnsjukhus och Skolhälsovård.  Utbildad i MediYoga och mindfulness för vuxna samt barn, DBT utbildad (dialektisk beteende terapi), Feelgoodcoach.  
Jag har 2 söner 23år,  27 år och en bonusson 29 år.
Efter år av sjukskrivningar och värkande kropp så delar jag idag mitt liv som utbildare med ett liv på havet som båtnomad.

Jag har utbildat i Medicinsk Barn & Ungdomsyoga i 7 år. Jag tog tillsammans med Cina över utbildningen från Åsa Halvarsson som gjort utbildningen för MediYoga. Allt material är kvar och har kompletterats med mindfulness och rörelsegldäje till musik – även detta kopplat till forskning.

Du kontakta mig via mail sanna.medicinskbarnoungdomsyoga@gmail.com

Du hittar mig på socialamedier:
Instagram
@sailing_feelgoodcoach
Facebook:
Medicinsk Barn & Ungdomsyoga
Black Pearl of Sweden

Ulrika Byh

INSTRUKTÖRSUTBILDNINGAR BARNYOGA, FÖRÄLDRARUTBILDNINGAR, FÖRSKOLOR

Jag är utbildad instruktör i medicinsk yoga för barn och ungdom och har även gått fördjupningen med Tonår-ångest och depression. Jag är även utbildad yogainstruktör med yin yoga och restorative yoga som fördjupning. Utöver det är jag strax färdigutbildad livsstilscoach. Jag arbetar som förskollärare och drivs av att få föra yoga och meditation vidare till både barn och vuxna eftersom jag vet (och ser) hur mycket nytta det gör.

Att få vara en förebild, ett ankare och en trygg hamn för barnen gör att mitt arbete känns värdefullt. Jag har ett företag som heter ”By yoga and health” och vill genom detta nå ut till så många som möjligt, inspirera andra att få hitta sitt bästa jag.

Du hittar mig:
Facebook: By yoga and health
Instagram: @by_yoga_and_health

Theresia Franke

        INSTRUKTÖRSUTBILDNINGAR I                  BARNYOGA, SAMT FÖRSKOLOR

Jag heter Theresia men kallas för Tesa och bor i Stockholm.  Jag gick distans utbildningen under hösten 2021. Så glad att få ingå i detta team och sprida denna fantastiska utbildning vidare.  Jag jobbar i förskoleklass och är utbildad fritidsledare men också hälsocoach för barn & ungdom, PT, instruktör i gruppträning & yoga, massör och spa utbildad. Jag älskar att inspirera andra till att må bättre både fysiskt och psykiskt.

Nu när jag jobbar i skolans värld så märker jag hur viktigt det är att börja i tidig ålder.      

Du hittar mig:  
Instagram: @tesas_halsoinspiration_yoga

Ulrika Tärnett

INSTRUKTÖRSUTBILDNINGAR BARNYOGA, FÖRÄLDRARUTBILDNINGAR, FÖRSKOLOR

Jag är barnskötare/montessorilärare och har arbetat i förskolans värld i 15 år.
2015 utbildade jag mig till instruktör i Medicinsk Barn och Ungdomsyoga. Utöver detta är jag även hälsoinformatör för barn och unga, utbildad konsult för Skolyoga och utbildad inom medveten motorisk träning.

Jag har nu arbetat med yogan i flera år med barn i förskolan  från de minsta till de äldsta och även endel klassrumsyoga på låg -och mellanstadiet.Cecilia Fredriksson

INSTRUKTÖRSUTBILDNINGAR  IMEDICINSK YOGA & MINDFULNESS FÖR UNGDOMAR

Utbildad Yogalärare för vuxna och tonåringar, samtals- och KBT-terapeut samt utbildad pedagog.  

Jag känner att det är viktigt att föra yogans kraftfulla verktyg vidare bland våra barn, ungdomar och vuxna för att hantera sin stress.
Att få verktyg till att hantera sin psykiska, fysiska, mentala och emotionella hälsa.  

Jag driver en yogastudio, YogaCentrum och samtalsterapi på Stilla i Mariestad.  

Du hittar mig:  
Hemsida:  www.yoga-centrum.se www.stilla.care           Facebook: @yogacentrummariestad  
Instagram: @yogacentrummariestad


Vår Vision är:

ATT ALLA BARN & UNGA SKA FÅ TA DEL AV YOGA & MINDFULNESS
Vi har som intention att integrera yoga  och mindfulness på förskolor och skolor  genom att utbilda pedagoger och unga i både yoga och ledarskap. Vi vill även ge personal som möter barn och ungdomar inom vården dessa verktyg för att kunna hjälpa barnen må så bra som möjligt i den situation de befinner sig i.    

Övningarna är hälsobefrämjande och evidensbaserade (mediyoga) och fokuserar på stress hantering ,andning samt rörelse/ stillhet.