Vad är det? Vem kan söka? Hur söker du?

Cina Persson och Sanna tog över utbildningen från Åsa Halvarsson och MediYoga.
Cina brann för att dela med sig av yogan till stora som små och för henne handlade det aldrig om att tjäna pengar utan att ge vad hon kunde till de som ville. Med ett otroligt engagemang, kunskap och en ljuvlig harmoni så spred hon yogan till deltagare, barn i skolan samt skapade ett intresse hos sitt lilla barnbarn Vilma som blev en riktigt “miniyogi” och vår frontfigur i  våra kompendier.

Hösten 2017 drabbades Cina plötsligt av en hjärntumör och somnade in ca 3 månader senare. Cina lämnade ett stort tomrum efter sig hos många. Hennes dröm var att sprida yogans verktyg till så många barn och unga som möjligt…..en dröm som fick Sanna att orka fortsätta.

Vad innebär stipendiet?

Stipendiet är en plats till instruktörsutbildnignen i Medicinsk Barn och Ungdomsyoga.
Den som erhåller stipendiet betalar då endast anmälningsavgiften på 700:- så stipendiet är på 5295:-.

Detta stipendie har vi instiftat till minnet av Cina. Stipendiet kan utdelas till en person varje termin.

Stirra dig inte blind på en stängd dörr.
Det kan finnas en öppen bredvid.

Vem kan söka?

Vill du vara med & göra skillnad?

Vem som helst kan söka stipendiet.
Det vi tittar på är motiveringen varför just du ska vinna och varför du behöver det. Kanske har du en svår ekonomisk situation just nu men brinner för barn och ungdomar eller jobbar du ideelt med barn och unga där du ser hur denna utbildningen skulle kunna vara till nytta för barnen eller annat. Kanske vill du göra en studie eller skriva en artikel och ser att det då skulle vara bra att gå utbildningen först.

Oavsett orsak så är du varmt välkommen att söka.

Hur söker du?

För att söka stipendiet så fyller du i kontaktformuläret nedan.
I meddelandefältet vill vi att du berättar om dig själv, vem du är, vad du gör och hur du skulle kunna sprida yogan till barn och unga samt en motivering till varför just du ska få detta stipendie.

Sök stipendiet till hösten 2023 senast 31/5-23